Στεγανωτικά - Μονωτικά Υλικά, Κέρκυρα

steganwtika-monwtika-ulika-mantra-domikwn-ulikwn-ergaleiwn-kerkyra-aspiotis-groups

Μάντρα Οικοδομικών Υλικών, Κέρκυρα

Όταν αναφερόμαστε στη Μόνωση, εννοούμε τη διαδικασία κατά την οποία εμποδίζουμε ή μειώνουμε την δράση της θερμότητας, του ήχου, του νερού και του ηλεκτρισμού. 

Σε μια κατασκευή, η μόνωση παίζει σημαντικό ρόλο. Ιδίως στις μέρες μας, η επιλογή των κατάλληλων μονωτικών υλικών μπορεί να μας εξασφαλίσει, πέρα από την ηρεμία και την σιγουριά στον χώρο στον οποίο θα ζούμε και οικονομικά οφέλη καθώς θα καταστήσει το σπίτι μας ενεργειακά συμβατό με τις επιταγές της εποχής.

Μια κατασκευή θα πρέπει να έχει σωστή μόνωση από τα θεμέλια μέχρι και την σκεπή, ώστε να εξασφαλίζει στους ανθρώπους όλα τα παραπάνω απαραίτητα σήμερα χαρακτηριστικά για μια ήρεμη και σύγχρονη διαμονή στον χώρο αυτό.

Ένα πολύ σημαντικό όμως κομμάτι της οικοδομής, στο οποίο πάντα θα πρέπει να δίνετε μεγάλη προσοχή είναι και η στεγανοποίηση. Ως στεγανοποίηση θεωρείται κάθε μέτρο που λαμβάνεται για να προστατεύσει την ταράτσα η το υπόγειο σας από τη διείσδυση του νερού και την υγρασία. Το νερό γενικά και η υγρασία ειδικότερα αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους των κατασκευών. Είναι λοιπόν απαραίτητη και αναγκαία μια σωστή στεγανοποίηση στο κτίριο δεδομένου ότι το νερό είναι πολύ εύκολο να διαπεράσει την ταράτσα η το υπόγειο και να προκαλέσει ζημιές οι οποίες είναι πολύ δύσκολο να επισκευαστούν.

 

Ζητήστε από τους υπεύθυνους του Κέντρου Δομικών Υλικών να σας εξηγήσουν και προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα μόνωσης – στεγανοποίηση για την οικοδομή σας.

Παρακάτω αναφέρονται τα υλικά τα οποία μπορείτε να βρείτε στον χώρο μας:

Στεγανωτικά - Μονωτικά Υλικά

  • Τσιμεντοειδή Δύο Συστατικών
  • Πίσσα
  • Διάφορες Ρητίνες
  • Αλουμινοταινίες Επικόλλησης με Πίσσα 

 

Θερμομόνωση - Ηχομώνση

  • Φελιζόν όλων των τύπων - διαστάσεων
  • Θερμομονωτικό υλικό με αρκετές ιδιότητες (Θερμομόνωση - Hχομόνωση - Πυροπροστασία - Διαπνοή - Διάρκεια Ζωής)
  • Διάφορα Ηχομονωτικά Υλικά (Σωληνώσεων - Τοιχοποιίας- Δαπέδου -Ορόφων)