Συνεργάτες

Μάντρα Οικοδομικών Υλικών, Κέρκυρα

CorfuBuild

CorfuBuild, Aspiotis Group - Κερκυραϊκή Κατασκευαστική

www.corfubuild.com

Η εταιρία μετράει περίπου δυο δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο της κατασκευής. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 δημιουργήθηκε η Κερκυραϊκή Κατασκευαστική από τον εμπνευστή και ιδρυτή της εταιρίας, Ασπιώτη Σπύρο, που γεννήθηκε στην Κέρκυρα και συγκεκριμένα στο χωριό Καββαδάδες. Από τα παιδικά του χρόνια άρχισε να εκφράζει το μεράκι του για την παράδοση του νησιού, έτσι λοιπόν μετά από πολύ κόπο και σκληρή δουλειά άρχισε να ανακαινίζει παλιά πέτρινα παραδοσιακά σπίτια με πολύ σεβασμό προς την φύση, το περιβάλλον και πάνω από όλα την παράδοση της Κέρκυρας.

Στην συνέχεια άρχισε να κατασκευάζει μοντέρνα σπίτια, με πολύ προσοχή και σεβασμό στην αρχιτεκτονική της Κέρκυρας - έτσι λοιπόν καταφέραμε να κρατήσουμε την ταυτότητα μας, την ταυτότητα της Κέρκυρας, την Κερκυραϊκή παράδοση.

 

 

CPC

Corfu Property Company, Aspiotis Group - Ιδιοκτησίες Προς Πώληση στην Κέρκυρα

www.corfupropertycompany.com

Βρείτε ιδιοκτησίες σε πολύ καλές τιμές. Βίλες, Παραδοσιακά Σπίτια, Κτίρια, Διαμερίσματα, Οικόπεδα σε όλο το νησί της Κέρκυρας και σε τιμές ευκαιρίας.

Μέσω της ιστοσελίδας μπορείτε να κανονίσετε άμεσα και online ραντεβού για επιτόπου αξιολόγηση της ιδιοκτησίας που ενδιαφέρεστε. Εκτός αυτού μπορείτε να ενημερωθείτε για αλλαγές και ανανεώσεις ιδιοκτησιών.